Over mij

Hé, wat leuk om je te ontmoeten!

Taal is al sinds jongs af aan mijn passie. Ik verslond het ene na het andere boek. En nog steeds hou ik ervan om te schrijven, lezen en om mijn creativiteit te uiten in het maken van lijstjes en planningen.

Het is dan ook geen wonder dat ik uiteindelijk Nederlandse Taal en Cultuur ben gaan studeren. Ik was altijd gefascineerd door taal en hoe dit invloed heeft op de lezer van een tekst. Bij Taalbeheersing, een tak binnen mijn studie, leerde ik hier alles over. Nog steeds duik ik het liefste diep in nieuwe tekst, om me onder te dompelen in een nieuw onderwerp en uiteindelijk boven te komen met een tekst die helemaal matcht met mijn klant en zijn of haar doelgroep. Het is dan ook lange tijd mijn droom om een eigen tekstbureau te beginnen. En hier zijn we dan!

Nu weet je wie ik ben, maar ik ben net zo benieuwd naar jou en je passie!

Laat mij jouw verhaal vertellen

Al in groep 3 leren we schrijven. Dus een tekst schrijven zou iedereen moeten kunnen, toch?

Als je een poging tot schrijven hebt aangedurfd, weet je dat het een stuk moeilijker lijkt dan het is. Na urenlang naar die knipperende cursor te hebben gekeken of de vuilnisbak te hebben gevuld met half beschreven proppen papier, ben je bij mij uitgekomen. Gelukkig maar!

Teksten schrijven. Het lijkt zo simpel, wat woorden in een bepaalde volgorde op papier neerknallen, maar dat is het niet. De juiste tekst kan bewegen, motiveren, activeren en emoties oproepen. Ik wil ondernemers helpen met de juiste teksten formuleren, die passen bij hun bedrijf, doel en doelgroep. Zodat ze weer een stap verder kunnen komen met hun onderneming.

    Met een master Nederlands in mijn broekzak en jarenlange ervaring met het schrijven van teksten, help ik je de juiste woorden op papier te zetten.

    Wat is jouw passie? Die van mij is schrijven, maar die van jou (waarschijnlijk) niet. Blijf bezig met jouw passie en laat mij bezig zijn met de mijne. Voordat je het weet maken we producten waarop jouw gedachtes in mijn woorden staan. Wat een topcombinatie!