Over mij

Ik ben Myra Huijnen-Pool

Taal is al sinds jongs af aan mijn passie. Ik verslond het ene na het andere boek. Het is dan ook geen wonder dat ik uiteindelijk Nederlandse Taal en Cultuur ben gaan studeren. Ik was altijd gefascineerd door taal en hoe dit invloed heeft op de lezer van een tekst. Bij het schrijven van teksten houd ik hier constant rekening mee.

Meer dan DT zat al jaren in mijn hoofd. En hier zijn we dan! De diensten die ik aanbied en de ervaring die ik reeds heb, kun je op deze website terugvinden. Maar het complete verhaal over Meer dan DT en over mijzelf gaat natuurlijk verder dan dat. Meer over mij, de mogelijkheden of iets heel anders licht ik graag persoonlijk toe.

Laat mij jouw verhaal vertellen

Mijn skills

Met een master Nederlands in mijn broekzak en jarenlange ervaring met het schrijven van teksten, help ik je de juiste woorden op papier te zetten. Wat is jouw passie? Die van mij is schrijven, maar die van jou (waarschijnlijk) niet. Blijf bezig met jouw passie en laat mij bezig zijn met de mijne. Voordat je het weet schrijf ik jouw gedachtes op in mijn woorden. Wat een topcombinatie!

  • Copywriting
  • Wordpress
  • Wetenschappelijk onderzoek
  • Bloggen

Neem contact met mij op