Informatieve en overtuigende webteksten

Je schrijft een tekst en publiceert het op je website. Klaar! Of toch niet? Er komt veel meer kijken bij een webtekst dan enkel een tekst schrijven over jouw bedrijf, jouw passie. Een goede webtekst informeert niet alleen de lezer, maar bereikt ook het beoogde doel. Potentiële klanten enthousiast maken over jouw bedrijf en een product laten kopen, bijvoorbeeld.

Meer dan DT is dé copywriter voor jouw website

Als tekstschrijver let ik erop dat de webteksten op jouw website die beoogde doelen bereiken. Ik zorg ervoor dat de teksten passen bij jouw identiteit en doelgroep. Een tekst kan namelijk de mooiste aaneenschakeling van poëtische zinnen zijn, maar dit hoort niet thuis op een website voor kinderen. Ik ga op zoek naar wat het beste bij je past, wie je doelgroep is en wat je wil bereiken met een tekst. Het resultaat? Een frisse website met pakkende, overtuigende en interessante teksten.

De tarieven voor jouw webteksten

Een webtekst is heel persoonlijk. Het tarief dat hieraan gekoppeld wordt ook. Dit is afhankelijk van de tijd die het kost om te schrijven, hoeveel teksten geschreven moeten worden en hoeveel onderzoek nodig is voorafgaand aan het schrijven. Neem even contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen en stuur ik je een vrijblijvend voorstel.

Projecten

Website & Blog

Carrē 1711

Blog & Nieuwsbrief

Returnless.com

Teksten & Maatwerk

Down South Events

Webteksten

Mergelbouwsteen Kleijnen

Webteksten

De Vinkenhof

Webteksten

Dutch Foodie

Web- & Engelse teksten

SIW

Neem contact met mij op