Diensten copywriter

Content creator gezocht? Meer dan DT biedt diverse mogelijkheden om jouw bedrijf online én offline naar het volgende niveau te tillen. Schrijven, redigeren en corrigeren van onderstaande diensten is mogelijk.

All in One

Om met jouw bedrijf en aanbod grote stappen te zetten, heb je een website nodig die bij jouw bedrijf past. Ik creëer een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website met betekenisvolle content.

SEO-teksten

Je website kan er nog zo mooi uitzien, deze moet wel gevonden worden. SEO is dé oplossing. Ik gebruik effectieve zoektermen, schrijf kwalitatieve SEO-teksten en optimaliseer jouw zoekresultaten.

Webteksten

Ik schrijf webteksten die bij jou passen, aantrekkelijk zijn voor je doelgroep en het doel bereiken. Met als resultaat een frisse website met pakkende, overtuigende en interessante teksten!

Blog artikels

Met een goede blog houd je je doelgroep op de hoogte en zorg je voor meer websitebezoekers. Ik bedenk interessante onderwerpen en verwerk deze in een mooie blogtekst. Hierbij let ik op jouw branche en stijl.

Nieuwsbrieven

Informeer (potentiële) klanten over de nieuwste ontwikkelingen, interessante weetjes en aantrekkelijke aanbiedingen. Ik schrijf passende nieuwsbriefteksten en bied ondersteuning bij het maken van een nieuwsbrief.

Scriptiehulp

In samenwerking met Scriptiespot help ik je met het schrijven, nakijken en redigeren van jouw scriptie. Samen gaan we aan de slag met jouw opdracht en de ontvangen feedback. Zo zul jij zeker slagen!

Engelse teksten

Met Engelse teksten bereik jij een brede doelgroep. Ik vertaal, schrijf en redigeer deze teksten. Hierbij let ik uiteraard op jouw boodschap, de aard van je doelgroep en de stijl van jouw bedrijf.

Social media

 Wil jij online gehoord worden? Dan is social media het perfecte kanaal. Samen met jou ga ik op zoek naar de beste manier om social media in te zetten, om vervolgens regelmatig effectieve content te posten.

Maatwerk

Past jouw opdracht bij geen van mijn diensten? Gezien de persoonlijke aard van teksten bied ik ook maatwerk aan. Laat me weten wat je in gedachten hebt zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een mooie oplossing.

Voor TopVintage.nl heeft Myra SEO-teksten geschreven voor diverse merk en categoriepagina’s. Daarbij heeft ze onze juiste tone-of-voice aangehouden en er iedere keer weer een sterke tekst van gemaakt. De samenwerking met Myra verliep daarbij soepel en prettig!

Anne Dolman, TopVintage

Het schrijven van goede teksten lijkt een stuk makkelijker dan het is. Daarom hebben we Meer dan DT ingeschakeld. Myra schrijft diverse teksten voor onze website, social media en nieuwsbrieven. Ze denkt goed mee, werkt snel en weet telkens weer de juiste toon te vinden. We zijn erg tevreden over haar werk en onze samenwerking!

Marijn Prijs, Returnless.com

Als ondernemer heb je verstand en kennis van je eigen product. Al veel ICT mensen en bedrijven gehad met mooie woorden en facturen. Maar uiteindelijk is de oplossing Meer dan DT. Duidelijk en transparant die voor jou als ondernemer de puntjes op de i zet waar jij geld mee kunt verdienen.

Paul Tuerlings, Nr1Solexverhuur

Myra maakt haar naam Meer dan DT meer als waar. Goed traject van aanbesteding. Duidelijke offerte waarin stond waar wij naar vroegen. Zij heeft voor ons de teksten geschreven voor onze website. Zowel de productteksten als de landing pages. En niet zomaar teksten. Zij verdiepte zich in onze specifieke tak van sport. Dit resulteerde in no-nonsense content. Makkelijk leesbare met Google SEO doorspekte pagina’s. Ook heeft zij de categorieën uitgewerkt met de juiste SEO-parameters voor Google. Wij zijn over Myra’s werk tevreden. Waarderen haar vakmanschap en haar meedenken wat veel verder gaat dan of een woord op D of DT eindigt.

Frans Hanneman, StarMagic

Myra heeft de door ons zelf opgestelde teksten op onze website herschreven. De vaktechnische inhoud en de boodschap die wij probeerden over te dragen is door haar vertaald in een vlotte en leesbare tekst. Het verschil in leesbaarheid was erg groot, voor ons is duidelijk geworden dat het schrijven van een goede tekst een vak apart is.

Arnout Sluijsmans, Mergelbouwsteen Kleijnen

Dankzij Myra heb ik nu een website die mijn persoonlijkheid weerspiegelt, mijn kwaliteiten op nummer 1 zet en professionaliteit uitstraalt. Ontzettend blij mee dus. Het contact met Myra verloopt heel prettig. Ze komt haar afspraken na en denkt actief mee. Heel tevreden met deze samenwerking!

Sylvie Smeets, Gastouderopvang Keend aon hoes

Als evenementenbureau zijn we gespecialiseerd in creatieve evenementen op maat. Voor iedere vraag bedenken wij een passend aanbod. Maar voor het schrijven van teksten en georganiseerd te werk gaan hadden we echt iemand nodig. Met de hulp van Myra is ons team compleet. Ze zorgt voor orde in de chaos en kan onze wilde plannen feilloos vertalen naar een passende tekst. Als vaste klant blijft ze ons constant uithelpen.

Giulia Vinken, Down South Events

Met onze website moest echt iets gebeuren. Niet alleen met de lay-out, maar ook met de teksten. Via via zijn we toen bij Meer dan DT uitgekomen. Ze heeft alle teksten opgefrist en missende teksten toegevoegd. Myra weet onze toon meteen op te pakken, zodat wij niet meer naar de teksten hoeven te kijken. Zo kunnen we weer jaren vooruit!

Marie-José, Vinkenhof

Naast onze nieuwe vakantiewoning moest ook een website gebouwd worden. Dat is niet niks, maar met de hulp van Myra hebben we een fantastische site kunnen neerzetten. De teksten passen helemaal bij ons en ook aan de huisstijl heeft ze bijgedragen. Myra blijft meedenken, met nieuwe ideeën komen en ons helpen bij de nieuwste plannen.

Giulia Vinken, Carrē 1711

Neem contact met mij op