Diensten copywriter

Content creator gezocht? Ik bied diverse mogelijkheden om jouw bedrijf online én offline naar het volgende niveau te tillen.

Webteksten

Pakkende en interessante webteksten die jouw beoogde doelen bereiken.

Blog artikels

Wek interesse en bouw een band op via een blog over relevante onderwerpen.

Redigeren

Maak bestaande (web)teksten nog beter, opvallender en doeltreffender.

Maatwerk

Niet gevonden wat je zocht? Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.

Voor TopVintage.nl heeft Myra SEO-teksten geschreven voor diverse merk en categoriepagina’s. Daarbij heeft ze onze juiste tone-of-voice aangehouden en er iedere keer weer een sterke tekst van gemaakt. De samenwerking met Myra verliep daarbij soepel en prettig!

Anne Dolman, TopVintage

Het schrijven van goede teksten lijkt een stuk makkelijker dan het is. Daarom hebben we Meer dan DT ingeschakeld. Myra schrijft diverse teksten voor onze website, social media en nieuwsbrieven. Ze denkt goed mee, werkt snel en weet telkens weer de juiste toon te vinden. We zijn erg tevreden over haar werk en onze samenwerking!

Marijn Prijs, Returnless.com

Als ondernemer heb je verstand en kennis van je eigen product. Al veel ICT mensen en bedrijven gehad met mooie woorden en facturen. Maar uiteindelijk is de oplossing Meer dan DT. Duidelijk en transparant die voor jou als ondernemer de puntjes op de i zet waar jij geld mee kunt verdienen.

Paul Tuerlings, Nr1Solexverhuur

Myra maakt haar naam Meer dan DT meer als waar. Goed traject van aanbesteding. Duidelijke offerte waarin stond waar wij naar vroegen. Zij heeft voor ons de teksten geschreven voor onze website. Zowel de productteksten als de landing pages. En niet zomaar teksten. Zij verdiepte zich in onze specifieke tak van sport. Dit resulteerde in no-nonsense content. Makkelijk leesbare met Google SEO doorspekte pagina’s. Ook heeft zij de categorieën uitgewerkt met de juiste SEO-parameters voor Google. Wij zijn over Myra’s werk tevreden. Waarderen haar vakmanschap en haar meedenken wat veel verder gaat dan of een woord op D of DT eindigt.

Frans Hanneman, StarMagic

Myra heeft de door ons zelf opgestelde teksten op onze website herschreven. De vaktechnische inhoud en de boodschap die wij probeerden over te dragen is door haar vertaald in een vlotte en leesbare tekst. Het verschil in leesbaarheid was erg groot, voor ons is duidelijk geworden dat het schrijven van een goede tekst een vak apart is.

Arnout Sluijsmans, Mergelbouwsteen Kleijnen

Dankzij Myra heb ik nu een website die mijn persoonlijkheid weerspiegelt, mijn kwaliteiten op nummer 1 zet en professionaliteit uitstraalt. Ontzettend blij mee dus. Het contact met Myra verloopt heel prettig. Ze komt haar afspraken na en denkt actief mee. Heel tevreden met deze samenwerking!

Sylvie Smeets, Gastouderopvang Keend aon hoes

Als evenementenbureau zijn we gespecialiseerd in creatieve evenementen op maat. Voor iedere vraag bedenken wij een passend aanbod. Maar voor het schrijven van teksten en georganiseerd te werk gaan hadden we echt iemand nodig. Met de hulp van Myra is ons team compleet. Ze zorgt voor orde in de chaos en kan onze wilde plannen feilloos vertalen naar een passende tekst. Als vaste klant blijft ze ons constant uithelpen.

Giulia Vinken, Down South Events

Met onze website moest echt iets gebeuren. Niet alleen met de lay-out, maar ook met de teksten. Via via zijn we toen bij Meer dan DT uitgekomen. Ze heeft alle teksten opgefrist en missende teksten toegevoegd. Myra weet onze toon meteen op te pakken, zodat wij niet meer naar de teksten hoeven te kijken. Zo kunnen we weer jaren vooruit!

Marie-José, Vinkenhof

Naast onze nieuwe vakantiewoning moest ook een website gebouwd worden. Dat is niet niks, maar met de hulp van Myra hebben we een fantastische site kunnen neerzetten. De teksten passen helemaal bij ons en ook aan de huisstijl heeft ze bijgedragen. Myra blijft meedenken, met nieuwe ideeën komen en ons helpen bij de nieuwste plannen.

Giulia Vinken, Carrē 1711