Webteksten

Een webtekst schrijven, dat is toch niet zo moeilijk?

Je schrijft een tekst en publiceert het op je website. Klaar! Of toch niet? Er komt meer kijken bij een webtekst dan enkel een tekst schrijven over jouw bedrijf, jouw passie. Zelf kun je door blijven gaan over iets waar je dagelijks mee bezig bent en waar jouw interesse ligt. De lezer is dan waarschijnlijk allang afgehaakt. Er zijn veel dingen waar je op moet letten tijdens het schrijven. Gebruik geen lange zinnen, schrijf een begrijpelijk en lekker lopend verhaal en vergeet vooral niet te letten op Google vriendelijk woordgebruik!

Dit kan Meer dan DT voor je doen

Jouw werk is jouw passie. Het schrijven van teksten is die van mij. Dus waarom zou jij je druk maken om je webteksten als je je beter kunt storten op je eigen passie? Een van de belangrijkste aspecten van een goede tekst is dat de tekst past bij de identiteit en de doelgroep van het bedrijf. Een tekst kan de mooiste po√ętische zinnen bevatten, maar dit hoort niet thuis op een website voor kinderen. Met je huidige teksten als startpunt ga ik op zoek naar wat het beste bij je past, wat je doelgroep is en wat je wil bereiken met een tekst. Een frisse website met pakkende, overtuigende en interessante teksten is het resultaat.

Tarieven

Een tekst is heel persoonlijk. Het tarief dat hieraan gekoppeld wordt ook. Het is afhankelijk van de tijd die het kost om te schrijven, hoeveel teksten geschreven moeten worden en hoeveel onderzoek gedaan moet worden voorafgaand het schrijven. Neem even contact met me op, dan bespreken we wat ik voor je kan betekenen en stuur ik je een vrijblijvende offerte.