Engelse teksten controleren en vertalen

Engels is een veelgebruikte taal. Via social media, websites en nieuwsbrieven kom je steeds meer Engelse teksten tegen. Toch blijft het niet eenvoudig om een tekst in het Engels dezelfde betekenis mee te geven als een vergelijkbare Nederlandse tekst.

Meer dan DT vertaalt en redigeert jouw Engelse teksten

Vier jaar lang heb ik bij een groot internationaal bedrijf gewerkt, waar ik ieder dag zowel met collega’s als klanten in het Engels communiceerde. Ik vertaal graag teksten van het Nederlands naar het Engels en andersom, maar ook met het schrijven en redigeren van Engelse teksten kan ik je helpen. Ik let hierbij op de aard van de doelgroep en de zender van de tekst, zodat de bedoelde boodschap de lezer bereikt.

De tarieven voor jouw Engelse teksten

Het schrijven van een Engelse tekst duurt niet langer dan een Nederlandse tekst, maar de aard van de opdracht kan het tarief wel beïnvloeden. Is het een vertaling of gaat het om het schrijven van een tekst? Komt er redigeerwerk aan te pas? Neem even contact met me op, dan kijken we samen naar de soort opdracht en kan ik je een vrijblijvende offerte sturen.

Projecten

Teksten & Maatwerk

Down South Events

Web- & Engelse teksten

SIW

Neem contact met mij op