All in One: een complete website

Om met jouw bedrijf en aanbod grote stappen te zetten, heb je een website nodig die past bij je bedrijf, je aanbod en uiteraard bij je doelgroep. De website moet gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn. Niet te eenvoudig, maar ook niet te ingewikkeld. En dan hebben we over SEO en de teksten nog niet gesproken…

Meer dan DT zet jouw bedrijf online

Er gaat veel werk zitten in het creëren van een nieuwe website met betekenisvolle content die aansluit bij jouw bedrijf en je doelgroep. Maar je hebt vast wel een idee wat je wilt neerzetten. Met dit idee ga ik aan de slag. Zowel het uiterlijk als de inhoud van je website wordt door mij verzorgd.

Aftercare hoort hier natuurlijk ook bij. Mochten er in de toekomst bijvoorbeeld nieuwe diensten en/of producten aan je assortiment worden toegevoegd, dan zet ik deze graag online.

De tarieven voor jouw website

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het onmogelijk hier een simpel prijskaartje aan te hangen. Dit is namelijk afhankelijk van diverse onderdelen. Heb je al content? Hoe groot moet de website worden? Graag bespreek ik met jou de opdracht waarna ik je een vrijblijvend voorstel stuur.

Projecten

All in one

GastouderopvangKeend aon hoes

All in one

Kindervakantie- werk Margraten

All in one

Scouting Margraten

All in one

Arrow Shootout

All in one

Voor elkaar

Webteksten

Dutch Foodie

All in one & Maatwerk

Nr1SolexVerhuur

Neem contact met mij op