All in One

Een nieuwe website zet ik zo wel even in elkaar!

Het wordt inderdaad steeds makkelijker om een eigen website te maken. Met programma’s als WordPress en Jouwweb zet je in no time een nieuwe website in elkaar. Maar – en dit is een grote maar – dit wil niet zeggen dat deze website kwalitatief hoogstaand is. Een website moet passen bij het bedrijf, maar ook bij het product, de dienst of andere inhoud van de website, en uiteraard bij de doelgroep. De website moet gebruiksvriendelijk zijn, het design aantrekkelijk zijn, niet te eenvoudig maar ook niet te ingewikkeld. En dan hebben we over SEO en de teksten nog niet gesproken…

Dit kan Meer dan DT voor je doen

Er gaat veel werk zitten in het creƫren van een nieuwe website met betekenisvolle content die aansluit bij jouw bedrijf en je doelgroep. Maar je hebt vast wel een idee wat je wilt neerzetten. Dit idee is mijn startpunt. Vanuit hier doe ik onderzoek naar hoe je nu met klanten communiceert. Is dit formeel of informeel, beleefd of wat losser? Wat zijn de kleuren en het design die je hanteert of wilt hanteren? Wat wil je communiceren?
Vervolgens maak ik de design en inhoud van je nieuwe website op. Aftercare hoort hier natuurlijk ook bij. Mochten er in de toekomst bijvoorbeeld nieuwe diensten en/of producten aan je assortiment worden toegevoegd, dan zet ik deze graag online. En wil je een nieuwsbrief opstarten of ben je op zoek naar een nieuw logo of huisstijl, dan neem ik dit graag op met een van mijn contacten.

Tarieven

Een website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Daarom is het onmogelijk hier een simpel prijskaartje aan te hangen. Dit is namelijk afhankelijk van diverse onderdelen. Heb je al teksten en hoeven deze alleen maar geredigeerd te worden? Hoe concreet is het idee dat je in je hoofd hebt? Hoeveel onderzoek moet gedaan worden? Hoe groot moet de website worden en heb je ook behoefte aan een nieuwsbrief? Dit alles telt mee. Om een beter beeld te krijgen, kun je even contact met me opnemen. Dan kijken we samen naar de opdracht en stuur ik een vrijblijvende offerte.